Se on taas maanantai ja takana viikonloppu entisellä opiskelupaikkakunnalla poikaystävän porukoiden luona.. Ihan kivaa oli kyllä ja jopa pikkuisen romanttista kanssa.. Mutta arki on taas ja tuntuu, että kaikki vituttaa... Välimatkat, paino, ulkonäkö.. On jotenki niin ällöttävä olo.. Työt sentään maistuu onneksi..

Tänään on siis myös punnituspäivä, että saa vähän käsitystä siitä, mitä tässä on tullu tehtyä.. Aamulla vaaka näytti viikonlopun jälkeen 65,9kg.. Mukana siis kaikki mässyt ja turvotukset.. Eli painoa on putoamisen sijaan tullut lisää 700g viikossa.. Ei toisaalta ihme, kun miettii mitä kaikkea tuli viikonloppuna ahmittua ja mitä kaikkea jäi useista yrityksistä huolimatta oksentamatta.. Lauantaina tein henkilökohtaisen "ennätyksenikin" oksentamalla jonku viisi kertaa yhden päivän aikana..

Ei mulla silti mitään paniikkia oo.. Kolmessa viikossa mun paino on kuitenkin tämän aamun tulosten mukaan pudonnut 1200g ja jos sen jakaa tolle kolmelle viikolle on viikon keskisaldo kuitenki -400g.. Ja tuohan kuulostaa jo lukuna ihan terveelliseltä lukemalta.. Onneksi ensi viikonloppu tulee taas vietettyä turvallisesti oman jääkaapin lähellä..

Koitan ajatella tän nyt niin, että jos vaikka onnistuisin laihtumaan viikossa ees tuon -400g, niin olen taas hoikka ja iloinen itseni noin 20 viikossa.. Eli ennen helmikuun puoltaväliä hyvissä ajoissa ennen bikinikautta.. Mutta totta kai olisi mukavampi olla jo aiemmin.. Vaikka heti jos vaan voisin..