Niimpä tietysti.. Poikaystäväni on tulossa vasta huomenna, mutta silti en onnistunut pitämään kontrollia syömiseni suhteen.. Illalla pitkän päivän jälkeen huomasin kiertäväni jääkaapilta ruokakaapille levottomana.. Edestakaisin.. Ja vaikka kuinka yritin harhauttaa itseäni puuhailemalla kaikkea ja taistella kiusausta vastaan päädyin tunkemaan sisääni paivän sallittujen ruokien jälkeen vielä kerrosleivän juustolla ja dressingillä... Päätin ennen syömistä, että se on kuitenkin "vain kerrosleipä", ei iso juttu siis.. Ei sipsipussi tai keksipaketti.. En siis oksentaisi sitä ulos.. En varmasti..

Mutta olisihan se pitänyt arvata.. Ketä edes yritin huijata?? Heti kun olin saanut viimeisen haukun nielaistua tajusin käveleväni vessaan kuin robotti ja pian olin jo oksentanut koko äskeisen leivän ulos ja taisipa siinä tulla vähän aikaisempia "sallittuja syömisiäkin" ulos..

Jälkeenpäin olo oli ristiriitainen.. Toisaalta vitutti olla niin heikko, ettei voinut olla yrityksistä huolimatta syömättä ja oksentamatta... Toisaalta olli taas rauhallinen, puhdas ja mukava olo..