Ei voi alkaa viikko paskemmin..

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tuntuu, että tänään ei oo oikeasti onnistunu mikään.. Aamu alkoi sillä, että mun piti herätä ihan liian aikaisin, laittaa kamat kasaan ja lähteä kävellen töihin, jonne on matkaa ihan liikaa.. Pyörällä matka on vielä ihan ok (aikaa siihen menee noin 20 minuuttia), mutta kävellen siihen meni melkein tunti.. Tunti kylmässä aamussa… Ei ollu ihan oikeasti ketään, jonka kyytissä ois päässy ja en noista linja-autoistakaan jaksanu ottaa selvää..

 

Viikonlopun jälkeen jääkaapin ollessa melko lailla tyhjä, mulla ei oo ees mitään kunnollista evääksi.. Ja kun viimein pääsin töihin olo oli tuskastunu ja hikinen.. Siinä vaiheessa huomasin tietty, että kaikki meikit oli unohtunu kotia, kuten myös siteet ja tampoonit tietty, kun menkatkin nyt on.. Eikä tässä kaikki.. Tämän lisäksi työhuoneessa on niin kylmä, että sormetkin on ihan jäässä…

 

Viikonloppu meni juuri niin kuin ennustinkin.. Ahmien ja oksentaen pariinkin otteeseen päivässä.. Siitä tuloksena turvonnu ja paska olo… Onneksi nyt saa taas pari päivää määrätä mitä itse syö ja milloin ilman kiusauksia, niin saa vähän levätä..

 

Ahmimiset vaikutti tietty painoon kans, mutta kyllä silti on jotain eroa viime viikkoon.. Aamupaino oli 66,7 kiloa eli tasan puoli kiloa ois kevennytty..

 

Haluttas vaan nukkua koko viikko ja herätä sitten kun kulta tulee taas viekkuun.. Mulla on jo ikävä nyt… Palelee ja väsyttää…