No niin.. Auringon paisteeni tuntuu siis jatkuvan ainakin vielä huomiseen.. On ollut ihan kiva viikko kaikin puolin..

Eilinen ajo autokoulussa oli siis elämäni toinen kerta auton ratin takana.. Kaikki meni oikeastaan paremmin kuin osasin edes odottaa.. Osasin paljon enemmän kuin viime viikolla ja olokin oli jotenkin varmempi, kun jo tiesi vähän mistä on kyse.. Ohjaus risteyksissä ja kytkimen käyttö vaihdetta vaihtaessa vaatii kuitenkin vielä petraamista.. Mutta nou hätä, tuohan oli vasta eka kerta kuin kaikkea tuota harjoittelin.. Ja ajoja on jäljellä vielä monta kertaa..

Olen myös syönyt kiltisti ja ollut oksentamatta pian kokonaiset neljä päivää.. Hyvä minä!! Illalla pitis jaksaa kokata ihan oikeaa ruokaakin, kun ei ole kiire autokouluun tai mihinkään.. Perunaa, pinaattilettuja ja kasviksia ajattelin tehdä..

Töissäkin menee jopa ihan hyvin jo.. Osaan aika hyvin kaikkea ja vastuualue kasvaa koko ajan.. Autokoulun takia mulle ei tosin jää mitään pahemmin säästöön, kun siihen menee 200 euroa kuussa..

Ihan turha kirjoitus varmaan tämä koko pätkä, mutta on toisaalta mukava ettei koko aika oo ahdistus ja paha olo tai tilitettävää siitä monestiko on tullut oksennettua..